Zloglasnom Rusu napravili sačekušu u liftu, kada su se vrata otvorila upoznali su “demona” /VIDEO/

274

Video za kojeg se vjeruje da je nastao u Rusiji najbolje pokazuje koliko je važno poznavati borilačke vještine, posebno u slučajevima samodobrane i to kada su napadači grupa ljudi. 

Na videu se može vidjeti kako čovjek u kožnoj jakni razgovora sa preostalom trojicom putnika. Vjeruje se da je u pitanju bila sačekuša te da su preostali putnici momka u kožnoj jakni imali na zubu.

Baš kada je situacija postala napetija, otvaraju se vrata dizala i čovjek u kožnoj jakni počinje izlaziti da bi “ekspodirao” u posljednji čas.

Okrenuo se te je snažnim udarcem udario jednog od putnika te ga nokautirao, a zatim su na red došla i preostala dvojica.

Zloglasni Rus je pokazao zavidnu tehniku udaraca jer mu je bilo dovljno nekoliko sekundi da sredi trojicu napadača koji su mu se željeli osvetiti.

Iako se ne radi o profesionalom borcu, jasno je da se tokom života bavio borilačkim vještinama koje je sada na odličan način iskoristio za samoodbranu.

Zbog njegovog poznavanja borilačkih vještina dobio je i nadimak ruskog Bruce Leeja. Inače, jednog od najpoznatijih boarca koji je svojim načinom borbe udario temelje za današnji MMA.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *